Nazilli’de Aydın Toscalı İddiaları Yalanlandı

Spor Toto 2. lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, Türkiye’nin başarılı futbolcularından Nazillili Aydın Toscalı ile menajerler aracılığıyla transfer görüşmesi yapıldığı ve veto edildiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını duyurdu.


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, menajerlerin önerdiği Aydın Toscalı’nın, Nazilli Belediyespor teknik direktörü Taner Gülleri tarafından veto edildiği yönündeki haberler hakkında, “Basın yayın organlarında kulübümüz adına Ankaragücü’nden aslen Nazillili olan Aydın Toscalı ile menajerler aracılığıyla görüşmeler yapıldığı ve teknik direktörümüz tarafından da veto edildiği şeklindeki haberler asılsızdır. Tabii ki de Aydın Toscalı gibi yıldız bir futbolcuyu özellikle de Nazillili bir futbolcuyu takımda görmek isteriz. Şartların el vermesi durumunda takımda ağabeylik yapmasını isteriz” ifadeleri kullanıldı.

PTT 1. LİG EKİPLERİYLE GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
Hakkında gün içinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Aydın Toscalı ise; “Memleketimin takımıyla ilgili transfer dedikodusu çıkması beni mutlu etmiştir. Fakat ne benimle ne de menajerimle böyle bir görüşme olmamıştır. Transfer döneminde bu tarz haberler mutlaka çıkacaktır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Toscalı’nın PTT 1. lig ekipleriyle görüşmelerinin sürdüğü ve önümüzdeki günlerde transferinde son noktanın konabileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA