Luis Suarez, rakibinin omzunu ısırdı

İtalya - Uruguay karşılaşmasına Chiellini ve Suarez arasındaki mücadele damgasını vurdu. Suarez'in kendisini ısırdığını iddia eden Chiellini, rakibine dirsek atınca iki oyuncu bir süre yerde kaldı.

Oyun sırasında rakiplerini ısırmasıyla bilinen Uruguaylı forvet Luis Suarez, bu sefer de kritik İtalya karşılaşmasında rakibi Giorgio Chiellini'nin omzunu ısırdı.

Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken, Uruguay'ın 10 kişilik İtalya karşısında baskısı iyiden iyiye artmıştı. Bu sırada İtalya ceza sahası içinde bulunan Luis Suarez ve Giorgio Chiellini, bir anda yerde kalınca ilk başta ne olduğu anlaşılamadı. Ancak pozisyonun tekrarı izlendiğinde, daha önce Ivanovic ve Otman Bakkal gibi isimleri oyun sırasında ısırdığı için büyük tepki çeken ve ceza alan Uruguay forveti Luis Suarez'in Chiellini'yi sol omzundan ısırdığı net bir şekilde görüldü.

Hakemlerin gözünden kaçan bu olay sonrasında, İtalyalı Giorgio Chiellini, omzundaki ısırık izini göstererek hakeme yoğun bir şekilde itiraz etmesine karşın herhangi bir sonuç alamadı. Karşılaşmanın hakemi Marco Rodriguez Moreno, 59. dakikada tartışmalı bir kırmızı kartla Claudio Marchisio'yu oyundan atmıştı.