Fatih’te Tatilin Keyfi Yaz Spor Okulu İle Çıkacak

Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları 2014 yılı sezonu Mimar Sinan Stadı’nda düzenlenen törenle açıldı.

Törende konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Fatihli çocuklarımız yaz spor okullarımızda yorgunluk atacak, spor yaparken yeteneklerini keşfedecekler” dedi.


Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları, düzenlenen törenle öğrencilere kapılarını açtı. Yaz spor okullarının açılışını yapan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, çocuklarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Çocuklar kendilerine yaz ayları için çeşitli aktivite imkanı sağlayan Başkan Demir’e teşekkür etti.

“ÇOCUKLARIMIZI MUTLU EDİYORUZ “
Yaptığı konuşmada, çocuklara seslenen Demir, medeniyetlerin yarıştığı Fatih ilçesinin çocukları olmanın ayrıcalığından ve öneminden bahsetti. Fatih Belediyesi olarak 10 yıldır çocuklar için spor ve eğitim alanında ciddi hizmetler yaptıklarını belirten Demir, çocukların yoğun geçen eğitim döneminin ardından yaz spor okullarında yorgunluklarını atacaklarını söyledi.

Demir, “Yaz spor okullarımızla her yıl çocuklarımıza keyifli bir tatil yaşatıyoruz. Çocuklarımız, spor yapıyor, yeteneklerini keşfediyor, takım ruhunun ve paylaşmanın önemini öğreniyor. Çocuklarımız yaz spor okullarımızda mutlu oluyorlar. Onlara bu mutluluğu yaşatmak bizi de mutlu ediyor” dedi.

BİN 500 ÖĞRENCİYE 10 BRANŞ’TA EĞİTİM
Fatih Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda bu yıl 6- 14 yaş arası toplam 1500 çocuk, futbol, voleybol, basketbol, yüzme, masa tenisi ve satranç branşlarında spor eğitimi alacak. Ayrıca, resim ve drama ile yeteneklerini geliştirecek, eğitsel oyunlar ve dış mekan gezileriyle keyifli bir yaz geçirecekler. Öğrenciler, sabah-öğle- akşam olmak üzere üç grupta eğitim alacak. Eğitimler, Yavuz Selim Ortaokulu, Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Gelenbevi Anadolu Lisesi, Yedikule Anadolu Lisesi, Cundi Yaşam Merkezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balat Tesisleri ile Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadı’nda ücretsiz gerçekleşecek.

Kaynak: İHA