Adaspor Basketbolda Transferlere Başladı

Aydın Yıldız Erkekler Basketbol Ligi’nde çok başarılı bir performans sergileyen ve final maçında kaybederek ligi ikinci sırada tamamlayan Adaspor bu sezon aynı başarıyı Genç Erkekler kategorisinde de sergilemek istiyor.


Adaspor, bu amaçla önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başlanıldı. Adaspor Genç Erkekler kategorisi için geçen ay 1 yıllığına transfer ettiği başarılı forvet Soner Özenç’ten sonra şimdi de bölgesel ligde aynı takımda forma giydikleri başarılı guard Erkmen Kaya’yı transfer etmek istiyor. Kulüp yöneticilerinin genç guardla transfer görüşmelerine başladığı ve şu anda prensipte anlaştıkları, ancak transfer konusunun bu hafta içinde netlik kazanılacağı öğrenildi.

Adaspor Kulübü Genel Menajeri ve Antrenörü Mehmet Balcı yaptığı açıklamada, “Geçen sezon yıldız erkekler liginde çok başarılı olmamıza rağmen hoş olmayan sebeplerden dolayı finalde kaybettik. Ancak bu sezon daha başarılı bir Ada Spor oluşturarak Genç Erkekler Kategorisinde de aynı başarıyı sergilemeyi ve şampiyon olmayı hedefliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız transferlerle bu hedefimize her geçen gün biraz daha fazla ulaşıyoruz. Kısmet olursa Erkmen’in transferini de gerçekleştirerek daha güçlü bir ekip oluşturmak istiyoruz. Çünkü bu büyük kulüp her türlü başarıyı fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Kaynak: İHA