Hakim kararı ile F.Bahçe'ye

Sarı-lacivertli yönetim, 13. Ağır Ceza'dan yeniden yargılama ve İsviçre Federal Mahkemesi'nden Devler Ligi kapısını açacak bir karar çıkması halinde en az iki yerli alacak. Gündemdeki isimler Mevlüt ve Gökhan

Diego Ribas ile zaten güçlü olan kadrosunu iyice kuvvetlendiren şampiyon Fenerbahçe'nin transfer planları arasında en az iki yerli oyuncu almak da var. Ancak hem yerli piyasasının yüksek olması hem de kulübün geleceğini ilgilendiren bazı mahkeme kararlarının henüz açıklanmamış olması, sarı-lacivertlilere şimdilik geri adım attırıyor. 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin Şike Davası'nda yeniden yargılama kararı ile moral bulmak isteyen yönetim, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılımını engelleyen UEFA ve CAS kararlarının görüşüleceği İsviçre Federal Mahkemesi'nden de müjdeli haber bekliyor.

JİMMY YİNE 'F.BAHÇE BENİ İSTİYOR' AÇIKLAMASI YAPTI
Özellikle 24 Haziran Salı günü Fenerbahçe'nin başvurusu için oturum yapması beklenen Federal Mahkeme'nin vereceği karar çok önemli. Mahkeme Fenerbahçe'yi haklı bulursa Şampiyonlar Ligi'nin kapısı aralanacak. Bu kararların ardından çıta yükseltecek olan yönetim, iki yerli oyuncu için yeniden kolları sıvayacak. Gündemdeki favori isimler ise Saint-Etienne'nin Türk yıldızı Mevlüt Erdinç ile Napoli'de top koşturan İsviçre pasaportlu gurbetçi Gökhan İnler. Bu arada Fenerbahçe'nin transferini defalarca yalanladığı Jimmy Durmaz, yine kafaları karıştırdı. Radyospor'a konuşan G.Birliği'nin başarılı kanat oyuncusu, "Benimle F.Bahçe'nin yanı sıra G.Saray ve Beşiktaş da ilgileniyor. Türkiye'ye döndükten sonra, başkan ve menajerimle konuşacağız ve sonrasında ne olacağını göreceğiz. Alternatifler üzerinde çalışacağız ve en iyi olanı seçeceğiz" açıklaması yaptı.