'Galatasaray'a teşekkür'

Hacıosmanoğlu, basketbol maçında sahaya çıkmayan G.Saray'a teşekkür etti.

Hacıosmanoğlu, basketbol maçında sahaya çıkmayan G.Saray'a teşekkür etti. Başkan, "Türk futbolunu kirletenler belli. G.Saray Başkanı da bu konuya atıfta bulunurkenşampiyonluğumuzu elimizden alanlara çok güzel kelimeler kullandı. Teşekkür ediyoruz" dedi.

Diğer yandan Trabzonspor iç pazardaki transfer temaslarına yoğun şekilde devam ediyor. Hücum bölgesine kanatlara da açılarak oynayabilen bir yerli takviyesi peşinde koşan Bordo-Mavililer, Eskişehirli Erkan Zengin meselesinde geri adım attı. Teklif üzerine teklif yapılmasına rağmen Es Es’in bu konuda bir türlü net yanıt vermemesi Fırtına’nın rotasını değiştirdi. Trabzonspor, İstanbul’da oynama fikrine çok sıcak baktığı bilinen Colman’a karşılık Kasımpaşa’dan Adem Büyük’ü istiyor. Bu transfer görüşmeleri çok yakın arkadaş oldukları bilinen başkanlar düzeyinde devam ediyor. Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz’ün, “Hocamız Şota’ya sormak gerekir. Olumlu bakarsa anlaşırız” mesajını verdiği, Trabzonspor’un patronu İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da, “Cevabınızı bekliyoruz. Alternatif önerilere de açığız” yanıtını ilettiği öğrenildi.

Haftaya bitecek


Futbolcular cephesinde ise bir sıkıntı olmayacağı tahmin ediliyor. Adem Büyük’ün Trabzonspor’a gitme fikrine olumlu yaklaştığı, Colman’ın da 7 sene sonra İstanbul hayaline ulaşacağı için gelişmeleri olumlu şekilde izlediği belirtildi. Tarafların en geç gelecek hafta ortasına kadar bu takas üzerinde uzlaşma sağlaması bekleniyor.