Bosna Hersek'te ''milli Maç''Coşkusu

Dünya Kupası F Grubu'nda TSİ 01.00'de Nijerya ile karşılaşacak Bosna Hersek'te milli maç heyecanı yaşanıyor.

Brezilya'nın Cuiaba kentindeki Pantanal Arena'da oynanacak karşılaşmaya saatler kala başkent Saraybosna sokakları hareketlenmeye başladı.

Havanın kararmasıyla birlikte şehir merkezine akın eden taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu.
Saraybosna'nın en işlek caddelerinden biri olan Ferhadiye Caddesi'ndeki kafe ve restoranlardan maçı yakınlarıyla izlemek isteyen futbolseverler, ayakta kalmamak için erken saatte kafelere akın etti.
Milli takım formaları, atkı ve bayraklarla şehir merkezini adeta sarı-laciverte boyayan taraftarlar, maç saatini beklemeye başladı.

Saraybosnalılar, şehir merkezindeki Saraybosna Çocukları Meydanı, Aliya İzzetbegoviç Meydanı, Orduevi ve Vilsonovo Yürüyüş yoluna kurulan dev ekranlarda da maçı farklı bir atmosferde izleme imkanı bulacak.
Öte yandan Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da da "Komşularını destekle" kampanyası kapsamında şehir merkezine kurulan dev ekranda, Bosna Hersek ve Nijerya maçı izlenecek.

- Kader maçı
Gruptaki ilk maçında Arjantin'e 2-1 mağlup olan Bosna Hersek, Nijerya'ya da kaybetmesi durumunda kupadan elenecek. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası'na katılan Bosna Hersek, turnuvadaki ilk galibiyeti için sahaya çıkacak.

Kaynak: AA