Bayan Voleybolcular 2. Oldu

Foça Belediyespor’un bayan voleybolcuları, İzmir il ikincisi oldu.


Foça Belediyespor Külübü Bayan Voleybol Takımı, İzmir İl Şampiyonluğu’nu kazanma şansını son maçında kaybetti. Foça Belediyespor, son maçını kazansaydı, 4 kez üst üste İzmir il şampiyonu olma başarısını gösterecekti. İzmir İl Birinciliği Kupası’nda mücadele eden Foça Belediyespor Külübü Bayan Voleybol Takımı, son final gurubu maçında, Fatih Koleji S.K’ya 3-2 yenildi ve turnuva ikinciliğiyle yetinmek zorunda kaldı.

YENİLMEKTEN KURTULAMADI
Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, final niteliğindeki son maçında, yaptığı bireysel hatalar, final maçı oynama heyecanı ve kritik anlarda verilen tartışmalı hakem kararları nedeniyle, yenilmekten kurtulamadı. İlk iki seti kaybederek, 2-0 geriye düşen Foça, final maçını oynadığı bilinciyle toparlanarak, üçüncü ve dördüncü seti kazandı, maçı da uzatma setine taşıdı. Foça, 15 sayılık uzatma setinde; rakip takımın 8 numaralı oyuncusunun sergilediği iyi oyun ve şans faktörü nedeniyle, 15-11 mağlup oldu ve maçı da 3-2 kaybetti.

YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK
Bu sonuçla, eleme grubunda oynadığı 7 maçı da kazanarak, final grubuna yükselen Foça Belediyesporlu Bayan Voleybolcular, final gurubu maçlarının 3’ünü kazandı, 2’sini kaybetti. Çok başarılı sezonlar geçirerek, İzmir voleybolunun yükselen yıldızı olan Foça Belediyespor Külübü Bayan Voleybol Takımı, vereceği çok kısa bir dinlenme arasının ardından yeni sezon çalışmalarına başlayacak. Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı yönetiminde çalışan voleybol takımının hedefi, önceki sezonlarda olduğu gibi, Foça Belediyespor Külübü’ne yepyeni başarılar kazandırmak olacak.

Kaynak: İHA