Arsenal'den Beşiktaş'a!

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Danimarkalı ünlü forvet Nicklas Bendtner'le imza aşamasına geldi.

Slaven Bilic'in çok istediği Nikica Jelavic ile anlaşamayan Beşiktaş yönetimi Hırvat teknik adamın sıcak baktığı Nicklas Bendtner'le sürpriz bir şekilde masaya oturdu.

Arsenal ile olan kontratı sona eren Nicklas Bendtner'e 3 yıllık sözleşme öneren Siyah-Beyazlı yönetim, yıldız futbolcuya yıllık 1,5 milyon Euro garanti para teklif etti.

BASEL'E GİDİYORDU, VAZGEÇTİ!
İsviçre ekibi Basel'e imza atması beklenen Nicklas Bendtner'in Beşiktaş'ın teklifiyle kafası karıştı. Sezon bitiminden bu yana Basel'le görüşen hatta İsviçre'den ev baktığı öğrenilen yıldız futbolcunun İstanbul'dan gelen teklifle bir anda fikir değiştirdiği ve menajerine Beşiktaş'la görüşmesi için izin verdiği öğrenildi. Danimarkalı golcü menajerine 2 milyon Euro garanti para alırsam İstanbul'a giderim dedi.

Beşiktaş yönetimi ise 1,5 milyon Euro artı maç başı ücretinden taviz vermiyor. Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacağı öğrenilirken Beşiktaş yönetiminin bonservisi elinde olan futbolcuyu transfer etmek için her türlü fedekarlıkta bulunacağı öğrenildi.