Hentbol Açıklaması

Hentbol Bayanlar Süper Lig şampiyonu Muratpaşa Belediyesi antrenörü Birol Ünsal, iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şampiyon olan bir takımın kadrosundaki sporcuların macera arayacağını düşünmediğini bildirdi.

Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Makedonya Metalurg Kulübü'nden transfer ettikleri 23 yaşındaki sol oyun kurucu Zorica Despedovska ile 27 yaşındaki orta oyun kurucu Dushica Gjogievska ile takımlarının daha güçlü hale geldiğini söyledi.

Her iki sporcunun da uluslararası turnuva ve milli maçlardan dolayı bildikleri ve tanıdıkları kişiler olduğunu ifade eden Ünsal, her iki oyuncunun da takıma faydalı transferler olduğunu belirtti.

Ünsal, iç transferde A Milli Takım kampında bulunan 8 sporcu dışındakilerle görüşmelerin sürdüğünü, milli takım kampının ardından bu sporcularla da görüşmelere başlanacağını aktararak, şampiyon olan takımı korumayı istediğini ifade etti.

Sporcuların büyük çoğunluğuyla anlaşacaklarını düşündüğünü dile getiren Ünsal, "Şampiyon olan bir takımın kadrosundaki sporcuların macera arayacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA