Bursaspor'da 'İkinci Şampiyonluk' Mutluluğu

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan pilot okul takımı Rahmiye Malcıoğlu'nun teknik heyet ve futbolcularıyla yemekte bir araya geldi.

Özlüce Tesisleri'ndeki yemekte futbolcular şampiyonluk kupasını Bölükbaşı ve yöneticilere alkışlar eşliğinde verdi. Bölükbaşı, yönetime seçileli çok kısa bir süre geçmesine karşın iki şampiyonluk kupası elde ettiklerini söyledi.

Futbolculara emeklerinden ve mücadelelerinden dolayı teşekkür eden Bölükbaşı, şunları söyledi:
"Hepinizi elde etmiş olduğunuz bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Bu ilk kupanız. Bundan sonra çok çalışacağız. Bizler her zaman sizlere desteğimizi arttırarak vereceğiz. Sizden sonra ağabeyleriniz U17 takımımız şampiyon oldu. Biz bu kupalara alışığız. Küçük yaşlardan itibaren sırasıyla en büyük kupayı kaldırmaya kadar çalışmaya devam etmenizi istiyorum. Altyapımızın en önemli hedefi A takıma başarılı sporcular yetiştirmek. Ancak alınan bu şampiyonluklarda bizleri gururlandırıyor. Başınızdaki antrenörleriniz de sizleri çok güzel yetiştiriyorlar. Geçmiş dönemlerde de gözlemlemiştik. Ahlak, sevgi, saygı çok şükür tüm alt yaş gruplarımızdaki öğrencilerimizde mevcut. Bu başarı hocalarımızdan kaynaklanıyor. İnşallah ileride çok daha güzel başarılara imza atacaksınız."
Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise takımdan yer alan 16 futbolcunun 10'unun futbol okulunda eğitim görerek altyapı gruplarına katıldığını ve lisans çıkarıldığını belirtti.

Bursaspor olarak kulüp-okul işbirliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Cenkçiler, "Finallerde Fenerbahçe ve Altınordu kulüplerinin pilot okulları da vardı. Bu yıl ilk kez aynı okul hem ilkokul hem de yıldızlar kategorilerinde Türkiye Şampiyonu oldu. Çocuklarımız ile gurur duyuyoruz. İnşallah bu başarılarını ilerleyen yaşlarda A takımda da gösterirler" dedi.


Kaynak: AA