Gümüşhanespor Kongreye Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'un asbaşkanı Fazıl Ceylan, 22 Haziran'da yapılacak kongreyle yeni sezonda PTT 1. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çoğunluk sağlanması halinde 22 Haziran, çoğunluk sağlanamaması durumunda ise 28 Haziran'da olağan genel kurula gideceklerini belirterek, "Genel kurul toplantısında talipli olacak, takıma maddi ve manevi yönden destek verecek arkadaşlarımızı yönetime bekliyoruz" dedi.

Gümüşhanespor'un, PTT 1. Ligi'nde mücadele edecek gücü olduğunu, geçen sezon bu şansı yakalamışken son maçlardaki puan kaybıyla kaybettiklerini ifade eden Ceylan, şunları söyledi:
"Bu sezon böyle bir hayal kırıklığı yaşamamak için güçlü bir yönetimin yanı sıra oynadığı futbolla da taraftarlarının takdirini toplayacak, seyri hoş bir takım kurmak istiyoruz. Valiliğin, belediyenin ve tüm Gümüşhanelilerin takıma maddi ve manevi yönden destek olmasını bekliyoruz. Yönetimde üç yıldır hizmet ediyorum. Talipli olması halinde yönetimi bu arkadaşlarımıza devredip, takımımızı desteklemeyi sürdüreceğiz."
Ceylan, transfer çalışmalarına yeni yönetimin oluşmasının ardından başlayacaklarına işaret ederek, "Oluşacak yeni yönetim ve yapılacak yeni transferlerle hedefimiz PTT 1. Lig'e çıkmaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA