Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'da, 25 Haziran'a ertelenen olağanüstü genel kurulda başkanlık için eski başkanlardan Hasan Kıbrıslıoğlu, aday olduğunu açıkladı.

Konuya ilişkin basın toplantısı düzenleyen Kıbrıslıoğlu, Denizlispor'un şehrin markası olduğunu belirterek uzun süre başkanlığını yaptığı kulübü sahipsiz bırakmayı uygun bulmadıklarını söyledi.

Denizlispor'un zor bir dönemden geçtiğini kaydeden Kıbrısoğlu, "Zor bir göreve talip olduğumuz gerçek. Kulübün eski futbolcularına ödemesi gereken borçları var. Bir umutsuzluk var. Gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra 25 Haziran'a ertelenen genel kurulda kulüp başkanlığına aday oldum. Bu dönemi bir geçiş dönemi olarak düşünüyorum. Bu sadece başkan ve yönetim kurulunun yapacağı bir şey değil. Tüm sivil toplum örgütleri, şehrin mülki amirleri ve tüm camia ile Denizlispor'un sorunlarını çözmek istiyoruz. Umarım başarılı oluruz, hep birlikte Denizlispor'u iyi bir yerlere getiririz" dedi.

Kulüpte görev alan eski yöneticilere teşekkür eden Kıbrıslıoğlu, seçildiği takdirde Denizlispor'un geleceği için yeni bir yol haritası belirleyeceklerini kaydetti.

Tekden Denizlispor'da, eski başkan Mehmet Özsoy'un istifasının ardından olağanüstü genel kurul kararı alması üzerine 16 Haziran'de yapılması gereken genel kurula katılım olmaması nedeniyle 25 Haziran'a ertelenmişti.

Kaynak: AA