Menemen Belediyespor'da Transfer

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Menemen Belediyespor, Almanya Bundesliga 2. Lig takımlarından Karlsruher SC'den Hakan Ülker'i 2 yıllığına renklerine bağladı.

19 yaşındaki gurbetçi futbolcu için kulüp binasında imza töreni yapıldı. Kulüp yöneticilerinin katıldığı imza töreninde, Türkiye U 17 Milli Takımı'nda oynamış Hakan Ülker'in Menemen Belediyespor forması ile başarılı işler yapacağına inandığını söyleyen Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Hakan, Almanya'da Bundesliga altyapısı olan bir oyuncu, takibimizde olan bir oyuncuydu. Kendisi, orta sahada ve sağ bekte ciddi anlamda iyi işler yapan bir oyuncu. Kendisini bu kulübe kazandırmak için fedakarlıklar yaptık. Çok iyi bir futbol, gelecek bekliyoruz. Menemen Belediyespor'un ayakta kalması için böyle düşük maliyetli genç oyuncularla devam etmesi gerekiyor. Bunlardan bir tanesi de Hakan oldu. Böyle kaliteli, genç oyuncuları, hedefi olan oyuncuları Menemen Belediyespor bünyesine katıp Menemen'den çıkış yapmasını bekleyeceğiz." dedi.

Menemen Belediyespor'da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu söyleyen Hakan Ülker ise, "Güzel bir sezon olacağından ve şampiyon olacağımızdan eminim" dedi.

Kaynak: AA