Şampiyonlardan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tüzken’e Ziyaret

12. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonasında Avrupa 3’üncüsü Antalya Kamikaze Karate Spor Kulübü sporcuları ve Antrenör İlkay İldaş’ı makamında ağırlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken, “Sporcularımızın aldığı başarı, bizleri mutlu etti” dedi.


Gençlik Spor Kulübü vücut geliştirme ve bilek güreşi sporcuları hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’e bilgi veren antrenör İlkay İldaş, 7-8 Haziran 2014 tarihinde İzmir Halka Pınar Spor Kompleksinde 20 ülkeden 119 takımın katılımıyla gerçekleşen 12. Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nda Avrupa üçüncüsü olduklarını belirtti.

İldaş, İstanbul’da yapılan 14-15 Haziran Balkan Yıldızlar Şampiyonası’nda ise Volkan Özcan’ın 3’üncü olduğunu ve Antalya’yı gururla temsil ettiğini söyledi.

Antalya Kamikaze Karate Spor Kulübü sporcuları ve antrenörlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ise, “Sporcuların başarısı bizleri mutlu etti.Antalya’nın gurur kaynağı olan sporcularımıza il müdürlüğü olarak her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA