Şampiyon Tavşanlı Orkinos

Çıkan olaylar sebebiyle Tertip Komitesi’nin kararıyla belirlenen 27. Şehitler İlkbahar Futbol Turnuvası şampiyonu Tavşanlı Orkinos takımı oldu.


Karacabey Taşlık Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği 27. Şehitler İlkbahar Futbol Turnuvası’nın final maçında çıkan olaylar nedeniyle başarılı etkinlikte şampiyon takımın ilan edilmesi Tertip Komitesi’nin kararıyla gerçekleşti. İhraç edilen kulüpler ve olay çıkarılan maçlar sayılmazken, şampiyonluk kupası Tavşanlı Orkinos takımına teslim edildi. Taşlık Gençlik ve Spor Kulübü’nün lokalinde önceki akşam, düzenlenen törenle turnuvanın kupaları ve madalyaları ile plaketleri sahiplerine teslim edildi. Turnuvada, ikinciliğe Akçakoyunspor ve üçüncülüğe ise Şimşekspor layık görüldü.

Gölecikspor’un centilmen takım seçildiği etkinlikte, 9 golün sahibi Emirsultanspor’lu Emre Çolak ise gol kralı ilân edildi.

Taşlık Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Aykut Günay, Taşlık Mahallesi’ndeki turnuvanın her yıl Karacabey’de amatör futbol bazında birlik beraberlik, kardeşlik ve centilmenlik ölçülerine sürdürüldüğünü belirterek, "Amatör futbolu, yüreklerindeki sevgi ve rakip takımlara saygı duygularıyla oynayanlar, sporun bir yarışma olduğunu, kazanmak kadar kaybetmeyi de normal karşılamanın aslında bir erdemli davranış olduğunu biliyorlar. Futbolun geleceği her zaman kardeşlik, birlik ve beraberlik ile sportmenlikle dolu olsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA