Pınar Karşıyaka Acele Etmeyecek

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar KarşŸıyaka'nın basketbol şŸube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, "Transferde acele etmeden, ihtiyaçlarımız doğŸrultusunda tercihler yapacağŸız" dedi.

Büyükkarcı, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, 3 kulvarda başŸarılı geçirdikleri sezonun ardından ilk olarak başŸantrenörleri Ufuk Sarıca ile yollarına devam ettiklerini hatırlattı. Sezon planlaması dahilinde çalışŸmalarını sürdürdüklerini kaydeden Büyükkarcı, şŸöyle konuşŸtu:
"İç transferde yabancı oyuncularımız Dixon ve Diebler'la yola devam etme düşŸüncemiz var. Onlar da takımda kalmak istiyor. Batista'yı takımda tutmak istiyoruz. ǖnümüzdeki günlerde kendisiyle görüşŸme yapacağŸız. Sadece transfer yapmak için oyuncu almayacağŸız. Dolayısıyla transferde acele etmeden, ihtiyaçlarımız doğŸrultusunda tercihler yapacağŸız. DışŸ transferde de görüşŸtüğŸümüz oyuncular var. Takım kimyamıza en uygun isimleri kadromuza dahil etmek istiyoruz."
Büyükkarcı, kombine bilet satışŸlarına önümüzdeki günlerde başŸlayacaklarını belirterek, biletlere şŸimdiden yoğŸun ilginin olduğŸunu söyledi. Gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde İzmir'i temsil edecek tek takım olduklarını hatırlatan Büyükkarcı, "Hem Avrupa'da hem Türkiye'de İzmir'in adını duyurmayı sürdürmek istiyoruz. Bu konuda tüm İzmirlilerin de desteğŸini bekliyoruz" diye konuşŸtu.
 

Kaynak: AA