Almanya Büyükelçiliği'nde Dünya Kupası Keyfi

Almanya Büyükelçiliği, FIFA Dünya Kupası finallerinde Almanya ile Portekiz arasında oynanan grup maçı için kapısını taraftarlara açtı.

Ankara'da büyükelçilik bahçesinde kurulan dev ekranda yayımlanan maçı Alman, Portekiz ve Türklerden oluşan yaklaşık 200 futbolsever izledi.
Almanya'nın, Portekiz'i 4-0 yendiği karşılaşma sırasında özellikle Alman taraftarlar maç boyunca heyecanlı dakikalar yaşadı.
Portekiz karşılaşmasını ve Almanya'nın turnuvadaki şansına ilişkin AA muhabirine değerlendirmede bulunan Almanya Büyükelçisi Eberhard Pohl, müsabakayı farklı bir skorla kazanmalarının kendileri için sürpriz olduğunu söyledi.

Almanya'nın Dünya Kupası'nı kazanmasını istediğini belirten Pohl, "Bekleyip göreceğiz. İnşallah kazanırız" ifadesini kullandı.
Maçın devre arasında konuşma yapan Alman Büyükelçiliği Müsteşarı Peter Kettner ise misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, "Bugün, Almanya için Dünya Kupası heyecanı başlamış oldu. Bizimle maçı izleyen tüm misafirlere, özellikle Portekizlilere de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: AA