Yaz Spor Okulları Başlıyor

Erzincan Belediyesi, her yaz olduğu gibi, bu yaz aylarında da çocukların ve gençlerin vakitlerini verimli ve faydalı şekilde geçirmeleri maksadı ile yaz spor okulları kayıtlarına başladı.

Bu yıl iki branşta yürütülecek olan Yaz Spor Okulları, yaz ayları boyunca profesyonel eğitmenler nezaretinde devam edecek. Yüzme ve Tekvando branşlarında eğitim vermeyi planlayan Erzincan Belediyesi, bu yıl onlarca öğrenciye servis hizmeti de dahil olmak üzere spor eğitimi imkanı sunacak.Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve yüzlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Yaz Spor Okullarının kayıtları başladı.

Okulların tatile girmesiyle birlikte başlayacak olan yaz spor okullarında amaç spor sever bir gençlik yetiştirmek. Erzincan Belediye Spor Kulübü hocalarından, daha önce Bulgaristan Yüzme Milli Takım antrenörlüğü de yapan Sonia Valkova ve Milli takım Tekvando antrenörlerinden Vedat Yılmaz geleceğin sporcularını yetiştirecek.16 Hazirana kadar devam edecek olan kayıtlar Belediye hizmet binasında, Beyaz Masadan yapılacak.

Kaynak: İHA