Uğur İnceman Torku Konyaspor’da

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Torku Konyaspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Uğur İnceman ile opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.


2014-2015 sezonu için iskelet kadrosunu koruma kararı alarak kadrosundaki oyuncularla anlaşma sağlamak için transfer çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor, dış transferde tecrübeli bir isimle daha sözleşme imzalayarak kadrosuna güç kattı. Yeşil-beyazlı takım, geçtiğimiz sezon Medical Park Antalyaspor forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Uğur İnceman ile opsiyonlu 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Zafer’de bulunan kulüp binasında yapılan imza töreninde konuşan Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, her zaman Torku Konyaspor’un marka değerini üst sıralara taşımak için çalıştıklarını ifade etti.

ÖTEN: "TAKIM OLMA RUHU İÇİNDE HAREKET EDİYORUZ"
Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı Güven Öten, takımın en az yüzde 95'ini şekillendirerek kamp dönemine girmek istediklerini belirterek, "Daha önceki transferlerimizde de, mevcut oyuncularımızla birlikte her zaman Torku Konyaspor’un marka değerini daha üstlere taşıyacağımızı hep belirttik. Bugün Türkiye futbol liglerinde marka değeri çok yüksek bir oyuncumuzu renklerimize bağlayacağız ve bununla birlikte Konyaspor’un vaatlerinin hepsinin yavaş yavaş yerine geldiğinin ispatı olacak. Uğur İnceman ile anlaştık. Önümüzdeki yıl için 1 yıllık bir anlaşmamız var. Yine taraflar karşılıklı olarak anlaşırsa devam etme durumumuz da var bu anlaşma içerisinde. Hocamızın da hep belirttiği gibi takım olma ruhu içinde hareket ediyoruz. Uğur bu zamana kadar Beşiktaş’ta, Antalya’da gerçekten her zaman takımın bir beyni olarak çalışan futbolcu oldu. Ama bazen takım, takım olmaktan çıkarsa bazı kulüpler için şanssızlık olabiliyor. Bundan sonra yoluna inşallah Konyaspor renkleriyle devam edecek. Konya'mız, Konyaspor’umuz ve Uğur için hayırlı olsun diliyorum” dedi.

İNCEMAN: “KONYASPOR’DA YAPILAN İYİ ŞEYLERİ GÖRDÜĞÜM İÇİN GELDİM”
Tecrübeli oyuncu Uğur İnceman ise transferde emeği geçen başta kulüp başkanı Ahmet Şan olmak üzere herkese teşekkür etti.

Uğur, Konyaspor'la geçen sene devre arasında da görüştüklerini belirterek, “Devre arasında gelme durumum vardı ama olmadı. Sezon başına nasip oldu. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur. Konyaspor’da stat, tesis, transferler gibi yapılan şeyleri gördüğüm için tercih geldim. Burada gerçekten iyi şeyler olacağını düşündüğüm için Konyaspor’u tercih ettim. İnşallah Konyaspor’u layık olduğu yere taşırız. Her iki taraf için de hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Uğur İnceman, kendisini yeşil-beyaz renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: İHA