Tarsus İdmanyurdu'nda Başkanlığa Erdal Yüksel Seçildi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu Kulübü'nün olağan genel kurulunda başkanlığa Erdal Yüksel seçildi.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, belediye nikah salonunda yapılan genel kurulda, Tarsus İdmanyurdu'nun kentin ortak paydası olduğunu ve takıma fazlasıyla yardım yapacağını söyledi.

Son yıllarda profesyonel takımların ayakta durmasının zorlaştığını, Tarsus'ta da kapanan fabrikalar nedeniyle genel anlamda kent ekonomisinin zayıfladığını belirten Can, "Kaynak sağlamak zor ama biz bunu başaracağız. Karamsarlığa kapılmadan, kararlılık ve inançla Tarsus İdmanyurdu'na destek vererek hak ettiği, layık olduğu yere getireceğiz. Biz herkesi Tarsus İdmanyurdu'na destek vermeye davet ediyoruz. Bu takım sadece belediye ve yöneticilerin değildir, tüm Tarsus'un takımıdır. Bu nedenle de herkes takıma destek olmalıdır" diye konuştu.

Başkan İsmail Akdağcık'ın aday olmadığı seçimde, tek listeyle katılan Erdal Yüksel, oy çokluğuyla kulübün yeni başkanı seçildi.
Yüksel, genel kurulda yaptığı teşekkür konuşmasında, Tarsus İdmanyurdu'nu PTT 1. Lig'e çıkarmak için çaba göstereceklerini belirterek, "Planlı ve gerçekçi projelerle altyapımızdan yetişen çocuklarımızı çok yakında futbol sahalarında izlemeye başlayacaksınız" dedi.

Erdal Yüksel başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Savaş Say, Fatih Yıldırım, Fikret Avcı, Hasan Podak, Hüseyin Sarı, Akif Demircioğlu, Akif Şahin, Yunus Seven, Mustafa Aydın, Olcay Başer, Ramazan Bozdağ, Salih Erdoğan, Savaş Dalkürek ve Yüksel Atum yer aldı.

Kaynak: AA