Korkuteli Belediye Başkanı Gökce’den Pehlivanlara Kıspet

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, belediye adına güreşen sporculara kıspet hediye etti.


Belediye Başkanı Hasan Gökce, Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesinde, Korkuteli Belediyesi Güreş Takımı sporcularına destek oldu.Makamında güreşçileri ağırlayan Başkan Gökce, "Korkuteli Belediyesi olarak ata sporu olan güreşe ve güreşçiye her zaman destek olmaya hazırız. Korkuteli, tarihi Kırkpınarlara başpehlivan yetiştirmiş ve ismini altın harflerle yazdırmış bir ilçedir. Biz de Korkuteli Belediyesi Güreş Takımı oluşturarak, ilçedeki güreşçileri bir çatı altına toplayarak destek olmaya çalışıyoruz. İlçenin adını duyuran tüm güreşçilerimizi tebrik ediyorum. Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz yağlı Pehlivan güreşleri öncesinde, Korkuteli Belediyesi olarak 30 sporcumuza ilçemizi tanıtsınlar diye kıspetlerini hazırlattık" dedi.

Korkuteli’de güreş denildiğinde başta Kırkpınar Başpehlivanları rahmetli Recep Gürbüz ve Cengiz Elbeye'nin akıllara geldiğini belirten Başkan Gökce, güreşçilere başarılar diledi.

Güreş Takımı antrenörü Muhammet Büyüksaka ise, "Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye güreşe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Tarihi Kırkpınar, Elmalı Yeşilyayla ve Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan güreşlerinde ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA