Bosphorus Cup 2014 Yelken Yarışları Ödül Töreni Yapıldı

Bu yıl 13. düzenlenen ‘Bosphorus Cup 2014’ yelken yarışlarının, ödül töreni gecesi, İstinye Park AVM’de düzenlendi.


ORG Sports Managment, Türkiye Federasyon Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor A.Ş. tarafından düzenlenen Bosphorus Cup 2014 yelken yarışlarını kazananlar, İstinye Park AVM’de görkemli bir tören ile ödüllerini aldı.

5-8 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleşen, Bosphorus Cup 2014 yelken yarışlarında bu yıl farklı sınıflarda katılan 80 tekne, kıyasıya mücadele etti. Bu yılın kazananlarına ödüllerini vermek üzere, İstinye Park AVM’de, renkli görüntülerin yaşandığı, ödül töreni gecesi düzenlendi.

Can Yalman’ın tasarladığı ve her yıl birincisine devredilen gümüş kupanın sahibi, Garanti Sailing Fenerbahçe 1 teknesi ile Oğuz Ayan ve ekibi oldu. Yelken yarışlarında, 2. olan Protel-Matmazel Teknesi ile Toka Yelken Ekibi ve Alp Somer, 3. Olarak bitiren Medianova Acadia 3 ile Vedat Tezman ve ekibine, IRC ve Destek sınıflarında dereceye giren teknelere de ödülleri takdim edildi. Bosphorus Cup 2014 yelken yarışları ödül töreninde, yarışlar için İstanbul’a gelen, 4 gün boyunca unutulmayacak kareler yakalayan Martinez Studio’nun çektiği fotoğraflar, orta alanda sergilendi ve törene katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

Kaynak: İHA