Haydi Yaz Spor Okullarına

Bornova Belediyesi’nin pek çok branşta ve yaş grubunda verdiği spor kurslarında yaz dönemi başlıyor.

Uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılmak için son başvuru tarihi 30 Haziran. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, başta öğrenciler olmak üzere tüm Bornovalıları spor yapmaya çağırdı.
Bornova Belediyesi’nin pek çok branşta yıl boyu devam eden spor kurslarında Yaz Spor Okulları dönemine geçiliyor. 8 branşta kayıtları başlayan kurslar için son başvuru tarihi 30 Haziran olarak belirlendi. Temmuz ayı başında başlayıp okullar açılana devam edecek yaz kurslarına katılmak isteyenlerin başvuruları; Işıkkent Spor Tesisleri, Bornova Şehir Stadı ve Çamdibi Atatürk Parkı Spor Kompleksi’ndeki ofislerden alınacak. Kayıtlar için nüfus cüzdan fotokopisi, sağlık raporu ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekiyor.

“TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”
Başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm Bornovalıları spor yapmaya davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Yıl boyu devam eden spor kurslarımızda yaz dönemine geçiyoruz. Spor, yaz tatiline girecek öğrencilerimiz için en yararlı aktivite olacaktır. Ayrıca kadınlarımız ve yetişkinlerimiz için farkı branşlarda kurslarımız olacak. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

Bornova Belediyesi’ne ait spor tesislerinde uzman eğitmelerden tarafından verilecek 8 branştaki kurslar ve yaş grupları şöyle;
Futbol ve basketbol: 7-15 yaş arası
Yüzme: 6-15 yaş arası ve yetişkinler
Voleybol: 7-17 yaş arası
Hentbol: 7-15 yaş arası
Cimnastik: 5-8 yaş arası
Taekwando: 7-15 yaş arası
Aerobik-plates: Yetişkin bayanlar

Kaynak: İHA