Genç Görüş Derneği'nden Elazığspor’a Ziyaret

Elazığ Genç Görüş Derneği üyeleri, Elazığspor tesislerinde idman yapan futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret etti.


Elazığ Genç Görüş Derneği üyeleri, hayati önem taşıyan Beşiktaş maçı öncesi Elazığspor tesislerinde idman yapan futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret etti. Ziyarette futbolculara, Elazığ’ın yöresel yiyeceklerinden ballı lokma ikramında bulunuldu. Ziyarette konuşan dernek başkanı Serkan Karabulut, "Zorlu Beşiktaş maçı öncesi kulübümüzü moral ziyaretinde bulunmak istedik. Başta başkanımız Selçuk Öztürk olmak üzere tüm teknik heyet ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz. Elazığspor, şehrimizin en önemli tanıtım kaynağıdır. Bu amaçla tüm Elâzığ halkının şehrimizin takımına sahip çıkmalarını ve özellikle Beşiktaş maçında taraftarların bütün tribünleri doldurup futbolcularla bir sinerji oluşturması gerekiyor" dedi.

Başkan vekili Adem Gündüz ise, "Elazığspor şehrimizin ortak paydaşıdır. Bu anlamda biz Genç Görüş Derneği olarak Beşiktaş maçında tribündeki yerimizi alarak her zaman olduğu gibi destekte bulunacağız. Elazığpsor bu günlere kolay gelmedi, kolay da düşmemeli. Elazığ, valisiyle milletvekilleriyle belediye başkanıyla emniyet müdürüyle siyasi parti temsilcileriyle sivil toplum örgütleriyle basın mensuplarıyla taraftarıyla el ele verip Elazığspor’u başta bu sene ligde tutup önümüzde ki senelerde ise Avrupa kapılarını zorlayan bir takım haline getirebilmek için bir uyum içerisinde çalışması gerekmektedir. Ben bugün bize bu destek ve moral imkanı sağlayan kulüp yöneticilerine ve teknik heyete teşekkür ediyorum" diye konuştu

Elazığpsor Teknik Direktörü Okan Buruk da Elazığ Genç Görüş Derneği’ne bu anlamlı günde ve zamanda ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA