Sporcu Ailelerinden Boks Salonunda Ziyafet

İçel Toroslar Gençlik ve Spor Kulübü'nde mücadele eden sporcu aileleri, örnek bir dayanışmaya imza atarak, evlerinde hazırladıkları yiyeceklerle boks salonunda antrenörler ve sporculara ziyafet çektiler.


Minikler Türkiye Boks Şampiyonası öncesi Servet Tazegül Spor Salonu'nda yapılan İçel Minikler Boks Turnuvası’nda, İçel Toroslar Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinin ortaya koyduğu başarılı mücadelenin ardından ailelerin düzenlediği etkinliğe, Toroslar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Bebek, Toroslar bin kişilik voleybol salonu Amiri Kemal Arslan, Toroslar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yüce, kulüp antrenörleri Ömer Toprak, Hıdır Kurtulmaz, Hüseyin Kurtulmaz, Meski Spor Antrenörü İbrahim Gündüz ve sporcular katıldı.

Başarılı minik boksörlerin aileleri, dayanışma gününde, iyi ve başarılı boksörler yetiştirdikleri için Toroslar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Osman Bebek ve boks antrenörlerine çiçek takdim ederek, hocalara teşekkür ettiler.

Spor İlçe Müdürü Bebek, bu dayanışma gününü organize ettikleri için minik boksörlerin ailelerine teşekkür etti. Boks gibi zor bir spora gençlerin ve özellikle ailelerin bu kadar ilgi göstermelerinin sevindirici olduğunu ifade eden Bebek, "Biz gençlerimizi spora yönlendirmek için gösterilen tüm çabanın yanındayız. Üstelik spora olan katkıyı bu tür organizasyonla sosyal bir aktivite haline getirmişler. Bu da ayrıca sevindirici bir haber" dedi.

Kaynak: İHA