Sivasspor'da Akhisar Belediyespor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu Akhisar Belediyespor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı.

Yarı sahada çift kale maçla sona eren idman, izinli Korcan Çelikay ve rahatsızlığı bulunan Aydın Karabulut'tan yoksun kadroyla gerçekleştirildi.

Kazancılar Ortaokulu tarafından yürütülen Avrupa Birliği projesi kapsamında İtalya, Polonya, Finlandiya, Romanya ve Yunanistan'dan Sivas'a gelen yabancı öğrenciler ve beraberindekiler, antrenmanı izledi. Konuk öğrenciler, idman sonrasında Roberto Carlos'la hatıra fotoğrafı çektirdi.
Teknik direktör Carlos, antrenmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor maçının zor geçeceğini belirterek, "Tek düşüncemiz galibiyet. Sivasspor, evinde ne yenilgiyi ne beraberliği hiçbir zaman düşünmez. Biz her zaman galibiyeti düşünüyoruz, bu maç için de aynı şey geçerli, galibiyet için sahada olacağız. Avrupa kupaları yolunda ilerlemek için bu maçtan kesinlikle galibiyet almalıyız" diye konuştu.

Ligde bu hafta sonu oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçının Sivasspor açısından öneminin sorulması üzerine Carlos, "Önemli olan oyunumuzun, çalışmamızın en iyisini yapmamız. Biz onu yaptıktan sonra diğer maçlar bizim için çok da önemli değil" dedi.


​- Aydın Karabulut'a transfer teklifleri
Carlos, orta saha oyuncusu Aydın Karabulut'a transfer tekliflerinin olup olmadığının sorulması üzerine, "Basında çıkan haberler neyse ben de o doğrultuda biliyorum. Bazı teklifler alıyorsa da hak ettiği tekliflerdir çünkü çok iyi işler yaptı ama aldığı teklifler burada yapacağı çalışmaları, oynayacağı maçları hiçbir şekilde etkilemiyor. Aydın, hafta sonu yine sahada olacaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA