'Şampiyon gibi oynamalıyız'

Webo şampiyonluklarını kutlayacakları Karabükspor maçı için sabırsızlandığını söyledi.

Fenerbahçeli Pierre Webo taraftarları önünde oynayacakları Karabükspor maçını, şampiyon gibi oynayarak kazanmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe televizyonuna açıklamalarda bulunan Kamerunlu golcü, "Karabükspor karşısında biz şampiyon gibi oynayıp o duruşla sahada olmalıyız. Hiçbir şekilde rehavete kapılmamalı ve 3 puanı almalıyız" diye konuştu.

Kamerunlu futbolcu, ilk yarıdaki 2-1'lik Karabükspor yenilgisini unutmadıklarını belirterek, "İlk yarıdaki maç hala aklımda ve güzel bir gece değildi. Oyuncular olarak bunu konuşuyoruz ve bu sayede motivasyonumuz artıyor" şeklinde konuştu.

Taraftarın beklentisinin farkında olduklarını söyleyen Webo, "Taraftarımız şampiyonluğumuzu kutlamak için bizimle olacak. Onlara bir mutluluk daha yaşatmak istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk kutmalarına da değinen Pier Webo, "Bu sezon bizim için kesinlikle kolay olmadı. Şimdi kutlamaları yaşamak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için sabırsızlanıyoruz. Ben Fenerbahçe ile yaşayacağım şampiyonluğun çok anlamlı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.