Öztürk Açıklaması

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, düzenlediği basın toplantısında takıma herkesin destek vermesini isteyerek, Beşiktaş maçında da Passolig uygulamayacaklarını belirtti.

Başkan Öztürk aynı zamanda takımın 70 milyon borcu var şeklindeki dedikodulara tepki göstererek, şu anda 8 milyon 200 bin lira borçları olduğunu söyledi.


Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Öztürk, Elazığspor’un sahipsiz bırakıldığını belirterek, "Ne olursa olsun takımın başında olacağız. Geçen sene ligden düşen kulüplerimize bakın. Bunların bütçelerini, yapılarını geçen seneki bizim Elazığspor ile karşılaştırın; tahmin ediyorum 2-3 kat bütçeleri vardı ve düştüler. Bu sene 2 tane kardeş kulübümüz düştü. Normal şartlarda bu pozisyonda olan Elazığspor’un 10 hafta önce düşmesi lazımdı. Ama biz burada teknik heyetimiz, oyuncularımız, yönetimimiz gecemizi gündüzümüze katıp onurlu bir savaş veriyoruz. Bizim yerimizde başkası olsa 10 hafta önce kaçar giderdi. Ama biz aile olarak birbirimize söz verdik. 34. haftaya kadar mücadele edeceğiz. Varsa da bizim yoksa da bizim" dedi.

"LİGDE KALACAĞIZ"
Çaykur Rizespor maçına kadar savaşacaklarını vurgulayan Öztürk, "Allah'ın izniyle de ligde kalacağız. Tek derdimiz bu. Ama bugün takımımız buradaysa tek günahkar biz değiliz. Bu da böyle bilinsin. Bizi sahipsiz bırakanlar da günahkardır. Ben buradan rica ediyorum. Bizi sahipsiz bırakanlar sahiplensinler. Bu takım düştüğü zaman 15 gün sonra unutulacak. Hepimiz bunun vebalinin içindeyiz. Biz birlikten, bütünlükten, dirlikten yanayız. Ama yüreğimizde şu yatar; Fatih Sultan Mehmet Han'ın çok güzel bir sözü vardır, 'biz umudumuzu sadece Allah'a bağlarız.' Bizler de öyle insanlarız gerisi teferruattır. Bu onursal savaşa, mücadeleye devam edeceğiz. Bırakmayacağız bu işi. Bunu da bugünden ilan ediyorum" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ MAÇINDA E-BİLET UYGULANMAYACAK"
Öztürk, E-bilet uygulamasını bu hafta Beşiktaş maçında hayata geçirmeyeceklerini ifade ederek, "Buradan değerli taraftarlarımıza tekrardan seslenmek istiyorum. Malumunuz E-bilet uygulamasını kulübümüz olarak gerçekleştirmeyeceğiz. Burada değerli taraftarlarımıza uygun olsun diye yönetim kurulumuzla konuşarak biletleri çekebildiğimiz kadar aşağıya çektik. Bu onurlu mücadelede değerli taraftarlarımıza da rica ediyoruz, Pazar günü bu takımı, bizleri yalnız bırakmasınlar. Bugün gelen haberlerde Beşiktaş taraftarları biletleri hemen hemen bitirdi. İnanıyorum ki bizim geri kalan tribünlerimiz de dolacak. Pazar günü orası tıklım tıklım olacak. İnşallah Beşiktaş maçını alarak, yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"KULÜBÜN BORCU 8 MİLYON 200 BİN LİRA"
Elazığspor Kulübü'nün borcunun 70 milyon TL olduğu yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Öztürk, "Bunu kim hesaplıyor, bu dedikoduları kim çıkarıyor? Ayıp bunlar. 'Elazığspor batmış, 70 trilyon borcu olmuş.' Bizim yerimizde başkası olsaydı olabilirdi. 27 milyon TL borç vardı, 65-70 milyon TL olurdu. Bu takımın 70 milyon borcu yok. Burada 20 gün sonra mali kongremiz olacak. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Orada herkes Elazığspor’un kaç lira borcu olduğunu görecek. Kulübümüzün borcu bütün oyuncularımız, teknik heyetimiz dahil son 4 maç hariç, 8 milyon 200 bin TL'dir. 70 milyon borç var diyenler de utansın" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Öztürk, son olarak hakemlere de seslendi ve ligin bitimine 2 hafta kala kimsenin hakkının yenmemesini istedi

Kaynak: İHA