Fiat'tan 'Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası'Na Sponsorluk Desteği

Fiat firmasının LJanakkale ana bayisi Miller Oto, Türkiye Satranç Federasyonunun 2-7 AğŸustos'ta gerçekleşŸtireceğŸi "Türkiye Gençler Satranç şžampiyonası"nın sponsorluğŸunu üstlendi.

Federasyon BaşŸkanı Gülkız Tulay, sponsorluk protokolünün imzalanması dolayısıyla Miller Oto firmasına ait tesiste düzenlenen törende, federasyonun, yurt içi ve dışŸında büyük başŸarılar kazandığŸını söyledi.
Türkiye Satranç şžampiyonası'nın, 2-7 AğŸustos'ta LJanakkale'de yapılacağŸını dile getiren Tulay, şŸöyle konuşŸtu:
"Bizim için sponsorluk, sadece maddi destek olarak algılanmıyor. ǖrneğŸin ana sponsorumuz İşŸ Bankası, Türkiye'deki okullarda satranç sınıfları açarak bu sponsorluğŸun en büyük önemini ortaya koymuşŸ bulunuyor. Miller Oto'nun bu sponsorluğŸu da gerek bizim için gerekse kendi şŸirketleri bakımından büyük bir fırsattır. Böylesine önemli firmaların özellikle spor branşŸlarına verdiğŸi destek, gerçekten çok takdire şŸayandır. Bu tür sponsorlukların tüm firmalara örnek olmasını diliyorum."
Miller Oto Yönetim Kurulu BaşŸkanı Mert Mildon ise şŸirket olarak eğŸitim ve spor alanında çok sayıda sponsorlukları bulunduğŸunu bildirdi.
Büyük bir gururla şŸampiyonanın sponsorluğŸunu üstlendiklerini anlatan Mildon, genç sporcuların satrançta elde edeceğŸi başŸarılara katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.
Tulay ile Mildon tarafından sözleşŸmenin imzalanmasının ardından Satranç A Milli Takımı oyuncuları gösteri maçı yaptı.
 

Kaynak: AA