Liverpool'a büyük şok... Yıkıldılar!

Crystal Palace deplasmanında 3-0 öne geçen ancak bu skoru koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrılan Liverpool'da oyunculardan taraftarlara kadar herkes gözyaşı döküyor.

Premier League'de şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, ligin sıkıntısız ekiplerinden Crystal Palace'a konuk oldu.

Mutlak galibiyet hedefleyen Liverpool, 18. dakikada Allen'ın attığı golle öne geçti ve soyunma odasına da 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan "Kırmızılar", 53. dakikada Sturridge'ın kaydettiği golle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Suarez, skoru 3-0'a getirdi. Uruguaylı golcü, ligdeki gol sayısını da 31'e yükseltti.

Ev sahibi ekip 79. dakikada Delaney ve 81. dakikada Gayle ile peş peşe goller bularak farkı 1'e indirdi ve puan için ümitlendi.

Baskısını artıran Palace, 88. dakikada Dwight Gayle ile bir gol daha buldu ve Liverpool şok oldu. Kalan sürede aradığı galibiyet golünü bulamayan Liverpool, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı ve şampiyonluk yarışında çok ağır bir yara aldı.

Liverpool, 37 maç sonunda puanını 81 yaparken, bir maçı eksik takipçisi Manchester City ile arasındaki puan farkını 1'e yükseltti.