Kiraz'ı Spor ve Sanatla Kalkındıracak

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, ilçesinin spora ve sanata da çok yönlü desteklerinin olacağını söyledi.

Türkiye’nin gelecekteki sporcu ve sanatçılarının Kiraz ilçesinden çıkacağını savunan Şengül, “Belediye Başkanı olarak minik ve genç sporcularımıza aynı zamanda sanata dönük çocuklarımıza gerekli desteği vereceğiz. Bir kolumuz her zaman onların üzerinde olacak" dedi
Kiraz’ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Saliha Şengül, çalışmalarına hızlı başladı.

Sık sık kadınlarla buluşarak sıkıntı ve taleplerini dinleyen kadın başkan, hemcinsleri ile sohbet ederken aynı zamanda dinlendiğini belirterek “Annelerimizin isteklerini dinliyorum. Söyledikleri benim için çok önemli. Her zaman başımızın üstünde yerleri olan büyüklerimizi, annelerimizi sadece ‘Anneler Günü’nde hatırlamayı doğru bulmuyorum. Her fırsatta ellerini öpmeli ve hayır dualarını almalıyız. Bizden ilgi bekleyen annelerimizi unutmamalıyız” diye konuştu.

Kiraz Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’na da katılan genç başkan Saliha Şengül, spora ve sanata yönelik her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak çok amaçlı salonların sayısının artırılacağını bildirdi. Lig Usulü yapılan turnuvada daha önce Türkiye 2.’liği olan Fatih Dadaş’a 1.’cilik, Asım Kaçan 2.’cilik, Murat Dadaş’ada 3.’cülük ödülünü veren Başkan Şengül, tenisçileri başarılarından dolayı tebrik etti. Başkan Şengül, turnuvaya hakemlik eden Beden Eğitimi Öğretmenleri Fatih Kuru Şekertekin ve Süleyman Yaman’a da çiçek vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: İHA