Elazığspor, Beşiktaş Maçının Hazırlıklarına Başladı

Elazığspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Pazar günü kendi evinde oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.


Medical Park Antalyaspor maçı sonrası 1 gün izin verilen Elazığsporlu futbolcular, tesislere gelerek teknik direktör Okan Buruk yönetiminde antrenman yaptı. Antrenmanda yenileme çalışması yapılırken, sakatlıkları devam eden Habib Sow, ameliyat olarak sezonu kapatan Özgür Özkaya, Ali Gökdemir ve izinli olan Bilica, Ivesa, Vranjes ile Çağlar antrenmana katılmadı. Mehmet Nas ise takımdan ayrı çalıştı.

Teknik direktör Okan Buruk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, kendileri için çok önemli olan 3 puanı Medical Park Antalyaspor deplasmanında hanelerine yazdıklarını söyledi.

Buruk, Medical Park Antalyaspor maçından galibiyet ile ayrılmanın 3 maçta 9 puan hedeflerine yaklaşma adına önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu maç hem bizim hem Beşiktaş için çok önemli. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolunda büyük bir mücadeleye girdiler. Bu açıdan Beşiktaş’ın da bu maçı kazanmak isteyeceğini düşünüyoruz. Ona göre oynayacaklar. Biz de kümede kalma adına bu maçta elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnşallah güzel bir maç olur ancak yine stres ve baskı olacak. Seyircimizin bu hafta stadı dolduracağına inanıyoruz. Galatasaray maçında eksikliklerini hissettik. Beşiktaş maçında seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Kendi sahamızda diğer takımlara olduğu gibi Beşiktaş’a da üstünlük sağlayacağımıza inanıyorum. Umarım Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılır ve ligde kalma adına 3 puanı hanemize yazdırırız" dedi.

Kaynak: İHA