Medical Park Antalyaspor'un Küme Düşmesi

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Medical Park Antalyaspor'da Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Özcan Yılmaz, "Antalyaspor, 48 yıllık geçmişinde birçok fırtına atlattı ama bu kadar aciz ve duyarsız olduğu bir dönem yaşamadı" dedi.

Özcan, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Antalyaspor'un Süper Lig'e hak etmediği şekilde veda ettiğini söyledi.

Takımın ligden düşmesinde birden fazla neden bulunduğunu belirten Yılmaz, "Antalyaspor, 48 yıllık geçmişinde birçok fırtına atlattı ama bu kadar aciz ve duyarsız olduğu bir dönem yaşamadı" dedi.

Medical Park Antalyaspor'un yaşadığı sıkıntıları kısa sürede ve en az zararla atlatmasını temenni eden Yılmaz, takımla ilgili endişelerini yönetim kurulu üyeleriyle defalarca paylaştıklarını ama önerilerinin dikkate alınmadığını kaydetti.

Özcan, Antalyaspor Vakfı'nın da takımın kötü gidişinde duyarsız kaldığına öne sürerek, "Bir an evvel Antalyaspor organlarının seçime gitmesi gerekiyor. İnisiyatif alan, idealist, renklerin aşkı ile yoğrulmuş, camianın sevip itibar ettiği, liste yöneticiliği değil, kulübün yöneticiliğine yakışır sorumlulukta olanlardan oluşan yönetim kurulu talep ediyoruz" diye konuştu.

Yılmaz, bu süreçten çıkılması için yerel yönetimlere ve meslek örgütlerine de sorumluluk düştüğünü sözlerine ekledi.

Kaynak: AA