Bölge Şampiyonu Olan Kızıltepe Atatürk Anadolu Lisesi Futbol Takımı Kaymakamı Ziyaret Etti

Bölge şampiyonu olan Kızıltepe Atatürk Anadolu Lisesi Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Okul Müdürü Ahmet Kaygısız, Takım sorumlusu olan Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Aydoğan ve okul takımı ile beraber Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş'i makamında ziyaret etti.
Başarılarından dolayı okul takımına 7 bin lira katkı sunan Ermiş, "Kızıltepe'yi tarım ve spor şehir olarak görüyorum. Bunlarla ilgili sorunlarımızı çözeceğiz bu konularda mutlaka eğitim lazımdır. Başarıda yüzde 70 eğitim ve yüzde 30 yetenekle birbirini tamamlamış oluyor" dedi.

Takım çalıştırıcısı Serdar Aydoğan ise Hatay, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Van, Siirt, Bingöl, Hakkari, Bitlis, Muş, Tunceli ve Mardin illerinin birinci olan liselerinden oluşan 12 ilin takımlarının turnuvada mücadele ettiğini söyledi.

Aydoğan, şöyle dedi:
" Kızıltepe Atatürk Anadolu Lisesi gurubunda karşılaştığı rakiplerini birinci maçta Muş'la 0-0, ikinci maçta Bingöl'ü 3-1 ve üçüncü maçta da Şırnak'ı 3-1 yenerek namağlup olarak bölge şampiyonu oldu. Hedefimiz 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye yarı finallerinde de aynı başarıyı gösterip Türkiye finallerine katılmaktır."

Kaynak: AA