Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, Ankaragücü'nü yenerek play-off maçlarına moralli gitmek istediklerini söyledi.

Çapanoğlu, yaptığı açıklamada, bu hafta oynadıkları Kızılcahamamspor'un ligde kalması için puan ve puanlara ihtiyacı bulunduğunu kaydetti.

Maçta 1-0 öne geçtiklerini ancak son dakikada yedikleri golle Kızılcahamamspor deplasmanından 1 puanla döndüklerini belirten Çapanoğlu, "Aldığımız 1 puanla play-off'lardaki yerimizi garantilemiş olduk" dedi.

Çapanoğlu, bu hafta sahalarında Ankaragücü ile karşılaşacaklarını ifade ederek, "Bu maç, her iki takım için de prestij maçı olacak. Sahamızda taraftarımızın da desteğiyle Ankaragücü'nü yenerek play-off maçlarına moralli gitmek istiyoruz. Play-off'ta kimle karşılaşacağımızdan çok, bir üst lige nasıl çıkacağımızın hesaplarını yapıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle bu işi başaracağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Ankaragücü maçında kart cezalısı Timur Kosavalı, Gökhan Şen ve Ali Serin'in takımdaki yerini alamayacağını anlatan Çapanoğlu, sakatlığı geçen Ahmet Kuru'nun ise çalışmalara başladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA