Aydınspor, Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Aydın 2.Amatör Küme’ye tekrar dönen Aydınspor, oynadığı Sandıklıspor karşılaşmasının ardından kupasını aldı.

Kupa, 13 Nisan’da geçirdiği kalp krizi sonucu Aydınspor ve futbol camiasını yasa boğan Mehmet Anbarlı’nın ailesine hediye edildi.
Adnan Menderes Stadı 1 No’lu Yan sahada Sandıklıspor ile karşılaşan siyah-beyazlı ekip Sandıklıspor’u 9-2’lik skorla mağlup etti. Aydınspor’un golleri 24, 80,86 ve 87’de Arda’dan 41,45 ve 53’te Sururi’den 72’de Mert ve 90’da Tuncay’dan geldi. Aydınspor 100 gole ulaşırken, kupasını Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Kıvanç, ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan’ın elinden aldı. Mehmet Kıvanç ve Hasip Arıkan futbolcuları, teknik heyeti ve Başkan Aydın Çepni’yi tebrik ederek, verdikleri emeklerin karşılık bulmasından dolayı kutladı.

Maçın ardından kupayı antrenör Erman Kırmızı, maçı tribünden izleyen Anbarlı ailesine götürdü. Aydın’ın sevilen futbol adamı Anbarlı’nın kupasını alan Lale Anbarlı, “Eşim, Aydınspor’u karşılık beklemeden sevdi. Anısını yaşattığınız, unutmadığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Anbarlı’nın oğlu Buğra ve kızı Tuğba Anbarlı’da Aydınspor’a çiçek verirken, Aydınspor’un hak ettikleri yerin amatör küme olmadığının altını çizdi. Kupanın Anbarlı ailesine verilmesinin ardından duygusal anlar yaşandı.

Kaynak: İHA