Akhisar'dan Fenerbahçe'ye büyük jest

Örneklerine genelde Avrupa'da rastladığımız jest, bu kez sahalarımızda yaşandı.

Ev sahibi takım futbolcuları, 2013-2014 sezonu şampiyonu Fenerbahçeli futbolcuları sahaya çıkarken alkışladı.

Akhisar Belediyesporlu futbolcular, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadıkları maç öncesinde sarı lacivertli futbolculara jest yaptı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmada, seremoniden önce tünelin çıkışında sıralanan futbolcular, sahaya çıkan Fenerbahçeli oyuncuları alkışla karşıladı.

Müsabakayı izleyen Fenerbahçeli taraftarlar, Gediz kale arkasının yanı sıra açık tribünde de yerlerini aldı.

Akhisar Belediyespor'un 2 maçlık kombine bilet kampanyasından faydalananlar, müsabaka boyunca şampiyon takımlarına destek verdi.

TFF'den Akhisar'a 'alkış' teşekkürü!..

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçeli oyuncuları alkışlayan Akhisarlı oyuncular için bir tebrik mesajı yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe mücadelesi öncesinde rakiplerini alkışlayan Akhisarlı oyuncuları ve teknik kadroyu kutladı.

İşte o açıklama...

'Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe karşılaşması öncesi sahaya çıkan Fenerbahçeli futbolcuları alkışlarla karşılayan ve şampiyonlukları nedeniyle tebrik eden Akhisar Belediyespor teknik kadrosu ve futbolcularını kutlarız.

Bu centilmen ve Fair Play ruhuna uygun harekete vesile olan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Yönetim Kurulu'na teşekkür eder, bu örnek hareketin tüm liglerimizde artarak devamını dileriz.