'Engelsiz Aslanlar'In Avrupa Şampiyonluğu

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası finalinde İspanyol temsilcisi Fundosa ONCE'yi 71-64 yenerek tarihinin 5. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda antrenör Sedat İncesu, şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından GS TV'ye açıklamalarda bulunan İncesu, önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, "Böyle sporculara sahip olduğum için dünyanın en şanslı insanıyım. Hepsi aslanlar gibi. Dünyanın en elit, en karakterli sporcuları. Hepsini alınlarından öpüyorum. Böyle bir kulübe hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Bütün taraftarımıza armağan olsun" ifadelerini kullandı.
Takım kaptanı Özgür Gürbulak ise elde edilen başarıdan dolayı takım arkadaşlarını kutlayarak, "Buraya gelene kadar hep savaştık. Bundan sonra da savaşmaya devam edeceğiz. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bütün camiamıza hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Maçın bitmesiyle saha ortasında büyük bir sevinç yaşayan sarı-kırmızılı oyuncular ve teknik heyet, kupa coşkusunu az sayıdaki taraftarlarıyla paylaşırken, şampiyonluk fotoğrafı da çektirdi. "Engelsiz Aslanlar", mücadelenin ardından düzenlenen seremonide şampiyonluk kupası ve madalyalarını aldı.

Kaynak: AA