Bursaspor'un Coca-cola Elit Akademi 17 Yaş Altı Ligi Şampiyonluğu

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Coca-Cola Elit Akademi 17 Yaş Altı Futbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmalarıyla ilgili, "Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum" dedi.

Bölükbaşı, Fenerbahçe ile Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan ve 0-0 sonuçlanan karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, yönetime seçildikleri günden bu yana kendilerine hediye edilen ikinci şampiyonluğun mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
İlk şampiyonluğun, Hakan Cenkçiler ve Mesut Aldanmaz'ın takımından geldiğini belirten Bölükbaşı, "Bu kez Harun Şen hocamızın U17 takımıyla Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşadık. Genç oyuncularımız centilmence mücadele etti. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum" ifadesini kullandı.
Bölükbaşı, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Fenerbahçe Kulübü yöneticilerine de teşekkür etti.

Bursaspor U17 takımının sorumluları ve oyuncularından bu şampiyonluğun sözünü daha önce aldığını vurgulayan Bölükbaşı, şunları kaydetti:
"Müsabakanın bir bölümünü Şenol Güneş hocamızla izledim. Daha sonra Şenol hocamız ayrıldı. Güzel bir mutluluk yaşadık. Bursa ve Bursaspor, bu tür başarıları hak ediyor. Her zaman söylediğim gibi birlik ve beraberlik olduğu sürece her zaman başarı gelecektir. Yeter ki bunu isteyelim. Önümüzde hiçbir engel yok. İletişim, birlik ve beraberlik her zaman bu sonucu getirir. Biz de bunu burada hep birlikte görmüş olduk. Benim hedefim de yönetim kurulumuzun hedefi de her zaman ve her kulvarda kupalara oynayan bir Bursaspor."

Kaynak: AA