Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mumcu Açıklaması

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Ertan Mumcu, "Kartalspor maçını kazanmamız gerek. Bu maçı alırsak play-off sürecine bakacağız" dedi.

Malatya 3. Anadolu Kitap Fuarı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mumcu, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'tan PTT 1. Lig'e çıkacak takım ile play-off'a kalacak ekiplerin son 2 haftadaki sonuçlara göre belli olacağını söyledi.

Yeni Malatyaspor'un yarın Kartalspor'a karşı çok önemli bir maça çıkacağını belirten Mumcu, "Futbolcularımıza güveniyorum. Onların yakaladığı ivmeye, arzuya güveniyorum. Onlardan en azından bu talihsiz sezonu play-off'a kalarak Malatya halkına sonuna kadar umut vermelerini arzu ediyorum. Hem teknik ekibimize hem futbolcularımıza, yönetim olarak inanıyoruz" diye konuştu.

Kartalspor maçını, seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarların izleyebileceğini dile getiren Mumcu, "Geçen hafta Çankırıspor maçında sayıları azda olsa sesleri çok yüksek çıktı. Kadın taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onları, yarınki maçımıza da çocuklarıyla bekliyoruz. Kartalspor maçını kazanmamız gerek. Bu maçı alırsak play-off sürecine bakacağız" dedi.


Kaynak: AA