Medical Park Antalyaspor - Elazığspor Maçının Ardında

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medical Park Antalyaspor, kendi evinde, Elazığspor'a 2-1 mağlup oldu.

Bu skorla Medical Park Antalyaspor'un ligden düşmesi kesinleşirken, Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Duyguları, acıları ifade etmek kolay değil. Camiadan özür diliyoruz" dedi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada 8 hafta önce göreve gelirken söylediklerini yapamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

8 hafta boyunca ilk devre iyi oynayan, ikinci yarı ise oyunu tamamen rakibe veren, kalesinde gol gören bir Antalyaspor'u izlediklerini belirten Çapa, Elazığ karşısında da ilk yarı istedikleri oyunu oynayarak sonuca gittiklerini kaydetti.

Çapa, karşılaşmanın ikinci yarısında gol atmayı beklerken kalelerinde beklenmedik bir gol yediklerini dile getirerek, “Bu gol takım direncini ve isteğini bozdu. Yediğimiz iki golü de çok basit yedik. Antalyaspor adına çok üzücü. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Aslında söylenecek çok şey var ama zamanı değil. Duyguları, acıları ifade etmek kolay değil. Camiadan özür diliyoruz. İsteğimizi gerçekleştiremedik. Bunun değişik değişik nedenleri var. Onları şuanda ifade etmenin bir yararı yok. Üzgünüz" dedi.

Antalyasporlu Murat Duruer, ligden düştükleri için üzgün olduklarını, iyi bir kadroya sahip olmalarına rağmen bir türlü istedikleri puanları alamadıklarını söyledi.

Kaleci Fornezzi ise, karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen sahadan yenilgiyle ayrıldıklarını belirtti.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ
Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, sezonun en önemli maçına çıktıklarını, hafta boyunca rakibi çok iyi analiz ettiklerini söyledi

Oyuncularının nasıl çalışması konusunda uyarılarda bulunduklarını açıklayan İrfan Saraloğlu, maça her iki takımın da kontrollü olarak başladığını, 1-0 mağlubiyetin ardından maçı çevirmenin çok da kolay olmadığını dile getirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına teknik direktör Okan Buruk’un oyun sistemini değiştirmesiyle maça çıktıklarını belirten Saraloğlu, “Hocamız oyun sistemi değiştirdi. Zor bir olayı başardık. Geri dönüş maçında kazanmak kolay değil. Hiçbir zaman oyun disiplini bozmadık. Beşiktaş ve Rize maçımız var. Umudumuzu o maçlara taşıyoruz. Beşiktaş maçı bizim kurtuluş maçımız olabilir” diye konuştu.

Elazığsporlu oyuncu Tidiane Sane ise, önemli bir maça çıktıklarını, bu maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Sane, ligin tamamlanmasına iki hafta kaldığını ve bu maçın kendilerine moral olduğunu kaydetti

Elazığsporlu bir diğer oyuncu Marvin Kwasie, bu galibiyetten dolayı takımını kutladığını, çalışmalarının sonuçlarını aldıklarını belirtti.

Kaynak: İHA