Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Fethiyespor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’in son haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kendi evinde Fethiyespor’a 2-0 mağlup oldu.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoylu, “Bizim için Lig geçen hafta bitmişti. Bu hafta prestij maçı son maçımızdı. Genç arkadaşlarımıza şans vermeyi düşündük onlara şans verdik, onlar da bizim mahcup etmediler. Ellerinden geleni yaptılar. Fethiye takımını kutluyorum. İyi futbol oynuyorlar. İnşallah tekrar onları ligde görmek isteriz” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Mustafa, gelecek sezon daha iyi yerlerde ligi bitirmeyi düşündüklerini belirterek, “Öncelikle 2-0 yenildiğimiz için üzüldük. Ligi de kazasız belasız bitirdiğimiz için mutluyum. İnşallah gelecek sezon daha iyi yerlerde oluruz” şeklinde konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Ramazan, son maçta kazanmak istediklerini vurgulayarak, “Ligin son maçında kazanmak isterdik olmadı. Bana şans veren hocalarıma teşekkür ederim. Bu maçta elimizden geleni yaptık. Ama galip gelemedik. Fehtiyesporu tebrik ederim” diye konuştu.

FETHİYESPOR MAÇININ ARDINDAN
Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Ligin son haftasına kadar iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Ligden düştüğümüz için üzgünüz ancak göreve geldiğimiz günden bugüne bizle birlikte olan bütün futbolcu arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar, ligde kalmak adına. Göreve geldiğimizde ligde topladığımız puan 32’i bu da maç başına 1,5 puan demektir. Sezon başında bu 1,5 puanı toplasaydık zaten Play-off’a gidiyorduk. Bu yüzden yapacak bir şey yok. En azından ligin son haftasına kadar düşmeme mücadelesi verdik” dedi.

Fethiyesporlu Gökan ise ligden düştükleri için üzgün olduklarını ifade ederek, “Bu takımı bu hale getirenlere sormak lazım. Biz futbolcular olarak elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Üzgünüz diyecek bir şey yok. Bu takım düşsün diyenler de şimdi artık ne yaparlar? Mutlu mu olurlar? Bir şey demiyorum” şeklinde konuştu.

Fethiyesporlu Zekiriya ise, “Herkes kızgın herkes gergin çok yanlış şeyler yapıldı. Bizim takıma karşı Fethiyespor’a karşı. Sonuçta Ligden düştük. Çok üzgünüz” diye konuştu.

Kaynak: İHA