Beşiktaş-kasımpaşa Maçından Notlar

Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında yapılan Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçına siyah-beyazlı taraftarlar ilgi göstermezken, Atatürk Olimpiyat Stadı tribünleri boş kaldı.

Beşiktaş'ın lig ikinciliği için önem taşıyan maçta tribünlerin büyük bölümü sporseverlerden yoksun kalırken, karşılaşmayı yaklaşık 3 bin 500 taraftar izledi.
Kasımpaşa taraftarları için ayrılan bölümde ise sadece 4 kişi vardı.

- Başkan Orman'a tepki

Karşılaşmaya gelen az sayıdaki Beşiktaş taraftarları, kulüp başkanı Fikret Orman'ı protesto etti.
Geçen hafta Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçı öncesi siyah-beyazlı yönetimin yaptığı açıklamaya tepki gösteren taraftarlar, "Fenerbahçeli başkan istemiyoruz", "Başkan olsana, Fenerbahçe'ye başkan olsana", "Yeter artık Fikret senin süren doldu" diye tezahüratlar yaptı.

- Veli ve Motta ilk 11'de

Beşiktaş'ta kart cezaları nedeniyle geçen hafta Sivasspor karşısında forma giyemeyen Veli Kavlak ile Ramon Motta, Kasımpaşa karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.
Siyah-beyazlıların teknik direktörü Slaven Bilic, savunmanın sağında Necip Uysal'ı oynatırken, Pedro Franco ve Dany'yi savunmanın göbeğinde, Motta'yı ise solda oynattı.
Ön liberoda Atiba Hutchinson ile Veli Kavlak, orta alanda Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Gökhan Töre görev alırken, forvette ise Hugo Almeida forma giydi.

- Jones yedek

Bilic, sarı kart cezası sona eren ABD'li oyuncu Jermaine Jones'u yedekler arasında oturttu.
Siyah-beyazlılarda Jones'un yanı sıra Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Kerim Frei Koyunlu, Uğur Boral ve Serdar Kurtuluş da yedek kulübesinde yer aldı.

Kaynak: AA