Manavgat Evrensekispor'da İsim ve Yönetim Değişikliği

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manavgat Evrensekispor'da yönetim ve isim değişikliğine gidildi.

Geçen sezon Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve ligi 8. sırada tamamlayan Manavgat Evrensekispor Kulübü'nde yapılan genel kurulda yönetim kurulu değişti. Toplantı sonrası kulübün yeni yönetim kurulu üyeleri ve yeni ismi basına tanıtıldı.
Melas Restoran'da düzenlenen basın toplantısında konuşan kulübün başkan yardımcısı Kamil Atalay, 3. ligde oynayan Manavgat Evrensekispor'da yeni yönetim ile yeni bir yapılanma oluşturduklarını, kongrede alınan kararla kulübün ismini de "Manavgatspor" olarak değiştirdiklerini bildirdi.
Gelecek sezon ligde Manavgatspor olarak boy göstereceklerini ifade eden Atalay, şöyle konuştu:
"Yeni, genç bir yönetim oluşturduk. Manavgat'ımızı en iyi şekilde temsil edecek bir yönetim kurulu oluşturduk. Amacımız Manavgat'ta sporu en iyi şekilde temsil etmek. Önümüzdeki sezon Manavgatspor olarak ligde başarılı bir sezon geçirmek için elimizden geleni yapacağız."
Sözleşme gereği maçları Evrenseki Stadı'nda oynamaya devam edeceklerini de belirten Atalay, Manavgat Belediyesi ile görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi. Atalay, "Eğer belediyemiz uygun görürse maçlarımızı Manavgat Atatürk Stadı'nda oynamayı istiyoruz" dedi.

Atalay, kulüp başkanlığına Mahmut Şeker'in seçildiğini, yeni yönetim kurulunun ise Hüseyin Öz, Musa Güzel, Ali Varol, Ali Şimşek, Celal Keser'den oluştuğunu kaydetti.

- "Birleştirici güç olmayı istiyoruz"
Manavgatspor'un yeni Kulüp Başkanı Mahmut Şeker de, Manavgat'ın nüfusu, iklimi, ekonomisi ve tesisleriyle her türlü imkanının olduğunu kaydetti.

Şeker, şöyle konuştu:
"Yeni sezonda Manavgatspor, olarak kapanan beldelerimizdeki takımlarla birleştirici bir güç olmayı istiyoruz. Manavgat'ta sadece futbol adına değil tüm spor branşlarında temsil edilme noktasında birlikteliğimiz olacak. Manavgat'a gönül vermiş insanların ve sporseverlerin de desteğiyle daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Bugüne kadar hizmet etmiş başkanlarımıza, yönetim kurlu üyelerimize, kulüp çalışanlarımıza teknik heyet ve sporcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum."
Gazetecilerin, "Manavgat Belediyesinin Tekirova Belediyespor ile ilgili görüşmelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna cevap veren Şeker, öncelikli olarak Manavgat'taki takıma sahip çıkılmasını istedi.

Kaynak: AA