Bursaspor'da İrfan Buz, Görüşme Odasına Davet Edildi

Bursaspor'da geçen sezonun 27'nci haftasında Christoph Daum'un yerine göreve getirilen teknik direktör İrfan Buz'un geleceği, başkan Recep Bölükbaşı ile yapacağı görüşmenin ardından belli olacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yeşil-beyazlılarda olağanüstü genel kurulla göreve gelen Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Aralarında Şenol Güneş, Abdullah Avcı, İsmail Ertekin'in de bulunduğu çok sayıda teknik adamla temas kuran yönetim kurulu, bu sorunu en kısa sürede çözüme kavuşturmaya çabalıyor.
Bu arada, yeşil-beyazlılarda geçen sezonun 27'nci haftasında Alman çalıştırıcı Daum'un yerine teknik direktör olarak göreve getirilen İrfan Buz'un geleceğiyle ilgili belirsizlik de sürüyor.
Bursaspor ile yardımcı antrenör olarak sözleşmesi bulunan Buz, Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kuruluyla yapacağı görüşmenin ardından bir karar verecek.
Ligin tamamlanmasının hemen ardından Almanya'ya ailesinin yanına giden ve bir süre burada kalan genç teknik adam, genel kurulun sonuçlanmasından sonra Bursa'ya gelerek yeşil-beyazlı yöneticilerden gelecek görüşme talebini beklemeye başladı.

Buz, AA muhabirine, Bölükbaşı'nın kongrenin hemen ardından "İrfan Buz Hocamız ile de görüşeceğiz" açıklaması yaptığını belirterek, şunları söyledi:
"Öncelikle ben ligin son haftasındaki Gaziantepspor maçının hemen ardından yeni seçilecek yönetimin önünü açmak adına teknik direktörlük görevimden ayrıldığımı açıklamıştım. Bursaspor Kulübü ile yardımcı antrenör olarak sözleşmem sürüyor. Genel kuruldan sonra yeni göreve seçilen başkanın açıklamasının ardından Almanya'dan Bursa'ya geldim. 3 gündür de yönetimden haber bekledim. Sonrasında Ayvalık'ta tatilde olan kız kardeşimin yanına gittim. Dün akşam saatlerinde Sayın Bölükbaşı telefonla arayarak görüşmeye davet etti. Cuma günü için kendisiyle sözleştik. Yönetim kurulunun kararına saygım var. Bekleyip göreceğiz. Cuma günkü görüşme geleceğimle ilgili olacak."


Kaynak: AA