Torku Konyaspor’da Transfer Çalışmaları

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, başarısıyla herkesi gururlandıracak bir takım oluşturma adına transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


Transfer çalışmaları kapsamında yapılan görüşmelerin ardından ilk imzayı Volkan Fındıklı’ya attırdıklarını belirten Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Volkan daha önce de Konyaspor formasını giyen ve son iki sezondur pilot takımımız Anadolu Selçukluspor’da başarılı bir şekilde mücadele eden bir arkadaşımız. Kendisinin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Bu doğrultuda da 3 yıllık sözleşme imzaladık. Daha önceki başarılı çizgisini Konyasporumuz'da da devam ettireceğine ve takımımızın başarısına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Hem takımımıza hem de Volkan’a hayırlı olsun” dedi.

Yeni sezonda başarıya oynayacak bir kadro oluşturmak için çalışıldığını vurgulayan Ahmet Baydar, “Transfer komitemiz belirlenen isimlerle görüşmelerini yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Geride bıraktığımız sezon yakaladığımız çıkışı bu sezon da devam ettirmek istiyoruz ve takımımıza faydalı olacak oyuncuları kadromuza katacağız. İmzalar oldukça bunları kamuoyu ve camiamızla paylaşacağız. Yönetimimiz başarılı bir takım için mevcut imkanlar dahilinde en iyisini yapmak için gayret gösteriyor. Bunu Konyaspor’a gönül veren herkesin özellikle bilmesini istiyoruz” diye konuştu.

MESUT BAKKAL İLE 1 YIL DAHA
Baydar, transfer komitesi ile teknik direktör Mesut Bakkal arasında devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlandığı dile getirerek, 2 gün önce İhlas Haber Ajansı’na yaptığı açıklamayı yineledi.

2014-2015 sezonunda da Mesut Bakkal ile yola devam edeceklerini ifade eden Baydar, “Başarılı geçmiş bir sezonun ardından hocamızla masaya oturduk. Yapılan görüşmelerde, gelinen noktada şartlar oluştu ve anlaşma sağlandı. Başarı için istikrarın gerekliliğine inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Şimdi transfere daha fazla yoğunlaşacağız. Yeni sezon hazırlıklarımızın başlangıç tarihine kadar kadromuzu büyük ölçüde şekillendirip transferlerimizi yine büyük oranda tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA