Süper Kupa Başkent’e Gitti

Adana, Antalya, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Erzurum ve Samsun şampiyonlarının katılımıyla bu yıl 7.’si gerçekleştirilen Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası’nda süper kupanın sahibi belli oldu.

FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek’in yönettiği final müsabakasında Erzurum temsilcisini 4-2 mağlup eden Ankara ekibi FC Ankara Bölge mutlu sona ulaştı. İkinci olan Erzurum'un ardından üçüncü İstanbul, dördüncü ise Antalya ekibi oldu.
Ataşehir Biral Spor Tesisleri’nde 24-25 Mayıs tarihlerinde bir araya gelen Finansbank çalışanları hem futbol oynamanın keyfine vardılar hem de kaynaştılar. Ünlü spor spikeri Bilgehan Demir’in sunuculuğunu yaptığı Süper Final’de, TRT ekranlarının sevilen isimleri Gökhan Telkenar ve Alp Pehlivan yorumlarıyla organizasyona renk kattı. Final şöleninin onur konuğu ise Fenerbahçe’nin ve milli takımın efsane futbolcusu Cem Pamiroğlu’ydu. Final maçını FIFA kokartlı hakemi Hüseyin Göçek yönetirken, üçüncülük maçında ise başka bir FIFA kokartlı hakem Deniz Dilan Gökçek düdük çaldı.

Hediyelerin dağıtıldığı ve birbirinden güzel maçların oynandığı turnuva Cem Pamiroğlu’nun şampiyon ekibe kupayı vermesiyle son buldu.

Kaynak: İHA