Sultanahmet'te 'Şiirde Engel Yok” Etkinliği

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’nin desteğiyle Sultanahmet Meydanı Antik Tiyatro'da düzenlenen “Şiirde Engel Yok” isimli etkinlik, katılanlara hoş anlar yaşattı.


Kasım Alper Özdemir'in sunumu ve şiirleriyle bambaşka bir havaya bürünen etkinlikte Özdemir'e semazenler eşlik etti. İstanbul Zihinsel Engelliler Mehteran Takımı ise verdiği mini konser ile büyük beğeni topladı. Etkinlikte engelliler de şiirlerini paylaştılar. Etkinliği düzenleyen Fatih Belediyesi Engelliler Birimi Başkanı Nezahat Kalaycı ve Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Başkan Vekili Müslüm Söyler, etkinliğe destek olan iş adamları Yaşar Karakelle ve Kadir Bıyıklı ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda “engelsiz sayfa” ile engellilerin gönlünde ayrı bir sayfa açan Türkiye Gazetesi'ne, “Engelsiz Türkiye Ödülü” verildi.

Ödülü Türkiye Gazetesi Engelsiz Sayfa editörü Fatih Selek'e Kasım Alper Özdemir takdim etti. Fatih Selek, “Böyle güzel bir geceyi düzenleyen ve şiirde engel yok diyerek engelli engelsiz bütün insanımızı bu manevi ortamda buluşturan herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA