Obradovıc Açıklaması

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Pınar Karşıyaka’yı 74-67 mağlup ettikleri maç sonrası, sarı-lacivertli oyuncuları serideki başarılı performansları dolayısıyla tebrik etti.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, karşılaşmaya düşük bir konsantrasyonla başladıklarını belirterek, “Ama iyi bir maç sonu çıkardık. Her zaman söylediğim gibi takımda bütün oyuncular çok önemli. Sonuçta sahada kimin olacağı isim olarak önemli değil, önemli olan tüm oyuncuların gerektiği katkıyı veriyor olması. Oyuncularımı kutluyorum. Finalde gerekeni yapmamız için çok çalışmamız gereken uzun bir süreç var. Pınar Karşıyaka'yı da kutluyorum. Başarılı sezon geçirdiler. İyi basketbol oynadılar. Kadın ve çocukların izlediği maçta oluşturdukları inanılmaz atmosfer için taraftarlara teşekkür ediyorum” dedi.

Basın mensuplarının final serisi ile ilgili sordukları bir soru üzerine Obradovic, “Rahatlamak gibi lüksümüz yok. Bir tarafta normal sezonu domine eden Banvit, diğer tarafta ise güçlü bir Galatasaray var. Finalde zor bir rakiple karşılaşacağız” cevabını verdi.

Kaynak: İHA